Thursday, 19 January 2012

Thursday Thrill Give Away!

Hi dearies,
sempena hari Khamis yang popular dengan Thursday Thrill,
Kertas Cantik dengan sukacitanya mengumumkan Give Away pertama untuk semua si cantik B2B.
Hadiah hanya untuk SEORANG pemenang, dengan ganjaran pemenang bertuah tersebut bakal membawa pulang 50 pcs Doilies Brown Paper Bag beserta dekorasi pillihan (paper rosette / bow / scallop sticker).
Penyertaan dibuka mulai hari ini sehingga hari Khamis 2/2/2012.

Jadi, jom tengok cara mudah untuk join di bawah ini:

1. Like page Kertas Cantik di facebook dan mestilah menjadi seorang follower blog Kertas Cantik.

2. Buat satu entri tentang Thursday Thrill Give Away by Kertas Cantik di blog anda. Anda mesti meletakkan logo Kertas Cantik di bawah di dalam entri anda,
dan juga gambar berikut sebagai pelengkap kepada keseluruhan entri Give Away anda.


3. Buat satu ayat ringkas tentang Kertas Cantik dan warna kan font permulaan ayat Kertas Cantik ..... dengan warna pink untuk memudahkan kami mencari ayat tersebut dan link kan blog Kertas Cantik dalam entri anda.

4. Ceritakan kenapa anda begitu inginkan Doilies Brown Paper Bag Kertas Cantik. Pemenang akan dipilih berdasarkan kreativiti dan juga kesungguhan dalam membuat entri tersebut. 

5. Tinggalkan link entri Give Away di ruangan komen entri ini untuk diadili.

6. Keputusan akan diadili oleh cik KC sendiri dan juga Pengarah Urusan Pixie Studio. Keputusan adalah muktamad ye :)

Senang kan nak join? Jadi, jom cepat2 rebut peluang untuk dapatkan Give Away cantik-cantik dari Kertas Cantik ok.

Selamat mencuba dan Good Luck! =)



Regards,
cik.kertascantik@gmail.com

15 comments:

  1. nak join jugak... suke sgt brown paper bag tu..

    ReplyDelete
  2. done follow.. done like ur FB and done buat entry for u. link ni ok.. Tq http://storyofbridetobe.blogspot.com/2012/01/thursday-thrill-give-away-by-kertas.html

    ReplyDelete
  3. Done follow your blog and FB. and this is my entry!

    http://sayashayra.blogspot.com/2012/01/thursday-thrill-give-away-by-kertas.html

    ReplyDelete
  4. Admin, saya nak masuk..
    tapi saya xde FB..macamana ek?

    ReplyDelete
  5. Hi Cik KC/Ms Pixie, saya dah join contest ni.. Thanks sbb buat contest..
    This is the link.. http://threemonthstoprepare.blogspot.com/2012/01/thursday-thrill-give-away-by-kertas.html

    thanks.. =)

    ReplyDelete
  6. Thanks dearies for joining ^^

    (●*∩_∩*●): maaf sgt2 dear, tu syarat utama tu. x boleh bg exceptional, nanti tak fair pula ^^

    ReplyDelete
  7. done everything..hope still not late...=)

    http://lildrwalimah.blogspot.com/2012/01/thursday-thrill-give-away-by-kertas.html

    ReplyDelete
  8. thanks for doing this give away, this is mine!

    http://nuhahayati.blogspot.com/2012/02/thursday-thrill-give-away-by-kertas.html

    ReplyDelete
  9. salam cik kertas cantik :) rina nak join~ http://rinastories.blogspot.com/2012/02/thursday-thrill-give-away-by-kertas.html

    ReplyDelete
  10. salam cik kertas cantik...miza minta maaf tertingal syarat yang ke 5....hope leh terima...miza just tambah and edit tuk syarat ke 5 tu je..minta maaf sangat2...ni link yang terbaru...

    http://lildrwalimah.blogspot.com/2012/01/thursday-thrill-give-away-by-kertas.html

    ReplyDelete
  11. sy nak masok..http://iezana.blogspot.com/2012/02/thursday-thrill-give-away-by-kertas.html
    thank tgk la ye nnt..

    ReplyDelete