Saturday, 21 February 2015

PROMOSI STICKER BULAT 5CM DAN THANK YOU TAG BULAT 5CM


Sempena penambahan item-item baru di atas, KC ingin membuat promosi terhebat ini khas untuk pemilik2 perniagaan khususnya dari Instagram/FB/online business untuk mengambil kesempatan ini bagi mempromosikan produk anda. 

Selain itu, KC juga ingin membantu bakal2 pengantin untuk membuat sticker/thank you tag untuk tetamu dengan bajet yang sangat berpatutan.

Harap maklum kos penghantaran Poslaju dan kos design (jika ingin KC buat design baru) tidak termasuk di dalam harga yang dinyatakan di atas.

Jadi jom! cepat2 whatsapp/sms KC di 0196686642 untuk membuat tempahan anda sekarang.

Tempahan sticker bulat 5.4cm dan penutup plastik art card 260gsm.


Terima kasih tuan empunya yang order item2 di atas.
Nanti dah selesai majlis boleh share gambar dengan KC ye ;)
Untuk tempahan/pertanyaan lanjut, jom whatsapp KC di 019 6686642.

Wednesday, 28 January 2015

Design Thank You Card dan Business Card terkini 2015.

Alhamdulillah,

KC dapat menyiapkan beberapa lagi design PERCUMA* untuk anda yang ingin membuat Thank You Card atau Business Card.

Berdasarkan permintaan tahun lepas, ramai yang request design zigzag, bunga2 dan abstrak yang kadang2 KC tak sempat nak upload sebab workload terlalu banyak. Jadi untuk awal tahun ni, KC upload design2 yang menjadi kegemaran ramai ig owner dan fb owner yang buat business sendiri.

Nak tengok design FREE tersebut? Jom klik page Katalog Design dekat atas. Dann, selamat memilih design baru dan happy shopping! :) :) :)

*percuma untuk perubahan teks sahaja. Perubahan warna dll akan dikenakan caj tambahan. Sila rujuk page katalog harga untuk harga tambahan bagi sebarang perubahan selain teks.

Tuesday, 13 January 2015

Tempahan Business Card oleh Koperasi Gunung Semanggol

chevron business card design
Terima kasih Rozita dari Koperasi SMK Gunung Semanggol Berhad kerana telah menempah Reward Card (business card) dengan KC :)

Design ini direka khas mengikut tema dan contoh yang diberi. Printing pula KC gunakan digital printing untuk 1000pcs business card yang mana boleh siap dalam tempoh dua hari bekerja sahaja (tidak termasuk hari design dan pengeposan).

Jadi, jika anda sudah mempunyai design sendiri dan ingin membuat cetakan segera yang boleh siap dalam masa 2 hari bekerja (maksimum urgent printing 1000pcs), jom whatsapp KC di 019 6686642 atau email ke cik.kertascantik@gmail.com. Harap maklum tempahan urgent akan dikenakan caj tambahan RM30.

Untuk maklumat harga terkini, sila ke page Harga Terkini 2015.

Terima kasih.

business card, chevron business card, chevron design, business card murah, printing murah, reward card.

Sticker bulat 3.5 cm yang comel

sticker bulat 3.5cm
Hi semua! :)

Gambar di atas adalah gambar bagi sticker bulat saiz terkini dari Kertas Cantik, iaitu saiz 3.5cm.
Sticker saiz comel ini sangat sesuai untuk business owner yang nak letak wording simple untuk menyampaikan maklumat ringkas perniagaan atau untuk menyatakan terima kasih dengan menjadikan Thank You Tag.

Harga terkini 2015 bagi sticker dan thank you tag KC update terus kat sini ye supaya mudah anda nak buat calculation seiring bajet anda.

Sticker/Thank You Tag
Minimum 50pcs : RM0.55/pc
100pcs : RM0.50/pc
500pcs : RM0.40/pc
1000pcs : RM0.30/pc

Harap maklum KC hanya menggunakan kualiti digital printing yang bagus. Jadi anda akan dapat hasil cetakan yang sharp, jelas, ink tak kembang (kebanyakan sticker murah guna inkjet printer), dan cetakan tahan lama.

Untuk caj design bagi yang ingin membuat design baru from scratch, harga design bagi saiz sticker comel ini hanya RM25 sahaja. Melainkan anda inginkan KC untuk mencipta logo sekali untuk dimasukkan ke dalam sticker ini, harga sila whatsapp kc 019 6686642 ya.

Ok, untuk sebarang pertanyaan/tempahan, boleh emailkan ke cik.kertascantik@gmail.com atau whatsapp 019 6686642.

Terima kasih.

sticker bulat, sticker produk, sticker murah, sticker cantik, thank yout tag murah, thank you tag bulat

Saturday, 9 August 2014

Tempahan terkini business card Ogos 2014




Untuk pertanyaan/tempahan, whatsapp cik kc di 019 6686642 atau email ke cik.kertascantik@gmail.com.

business card kerajaan, government business card design, pastel sticker design

Saturday, 12 July 2014

Tempahan flyers A5, business card dan thank you tag.




Tempahan flyers A5, business card matt lamination dan thank you tag art card 2.2". 

Tempahan thank you tag art card saiz 3.5 cm x 3.5 cm dengan lubang.

Untuk tempahan design & cetakan flyers, business card, thank you tag atau sticker, email ke cik.kertascantik@gmail.com atau whatsapp 019 6686642.