Thursday, 6 April 2017

Promosi Business Card Matt kembali lagi


Hai! Salam sejahtera semua. 

Cik KC ada berita gembira untuk semua pemilik perniagaan yang ingin membuat kad nama masing-masing, bulan ini Cik KC telah membuka tawaran 1000pcs = 10 kotak business card matt lamination dengan harga hanya RM69 sahaja. Harga cetakan asal bagi 10 kotak adalah RM101.

Untuk makluman juga, harga yang dinyatakan di atasa belum termasuk harga pos dan juga design baru. Design baru di sini bermaksud jika Tuan2 dan Puan2 inginkan sesuatu design lain daripada katalog design yang disediakan oleh Cik KC, maka Cik KC akan charge harga rekaan baru untuk business card Tuan2 dan Puan2. 

Berminat untuk mengambil peluang penjimatan hebat ini?

Jomm whatsapp Cik KC di 019-6686642 untuk membuat tempahan.

Thursday, 30 March 2017

Sticker bulat dan scallop murah dan berkualiti



Gambar di atas adalah contoh tempahan dari pelanggan kami yang memilih sticker bulat 5cm dan sticker scallop saiz 5cm. Harga bagi kedua sticker tersebut adalah seperti berikut:


Harga yang sangat berpatutan dan berbaloi-baloi kan? :)

Oh ya, sebelum terlupa sticker kami adalah sticker yang dah siap dipotong satu2, maknanya lagi mudah bagi anda untuk terus cabut. Dan memudahkan lagi kerja merewang untuk kenduri kahwin kerana setiap seorang boleh ambil sticker masing-masing yang dah siap dipotong sekeping2, bukan dalam saiz a4/a3. Mudah dan jimat masa, serta jimat wang ;)

Jadi tunggu apa lagi?

Jom jom tempah sekarang dengan whatsapp cik KC di 0196686642.

Tuesday, 27 September 2016

Promosi terkini sticker glossy petak



Salam sejahtera, bertemu lagi kita di sini :)

Kali ni cik KC nak offer khas untuk pemilik perniagaan yang menggunakan sticker sebagai label bekas produk dan juga kepada anda yang ingin membuat sticker majlis tunang, kahwin, harijadi, akikah dll.

Yang bestnya promosi kali ini, anda boleh custom saiz sticker anda mengikut saiz yang anda mahukan dengan harga promosi, dengan syarat berikut:

Saiz minimum lebar x panjang sticker : 3 cm x 3 cm
Saiz maksimum lebar x panjang sticker : 9 cm x 5.4 cm

Contohnya,

anda nak custom saiz menjadi 5cm x 5cm = boleh dapat harga promosi 1k RM99
anda nak custom saiz menjadi 6cm x 6cm = tak boleh guna harga promosi 1k RM99

sebabnya, 6cm tu dah melebihi had maksimum panjang sticker 5.4cm.

Dapat tak agak2nya? Okay, kalau dapat dan rasa nak terus order dengan cik KC sebab harga ni memang tak masuk akal murah sangat, jom cepat-cepat whatsapp cik KC 0196686642.

Update terkini tempahan business card, sticker, tag & membership card di Kertas Cantik Creative Studio

Salam sejahtera semua, cik KC harap semuanya sihat-sihat belaka ya :)

Di kesempatan entri ini, cik KC akan kumpulkan sekali gambar-gambar tempahan business card dan sticker/label yang ditempah oleh pelanggan-pelangaan setia cik KC. Mana tahu, design yang dipaparkan nanti boleh mencetuskan idea dan inspirasi anda pula untuk membuat tempahan dengan cik KC.

Jadi, ini di antara tempahan business card yang cik KC belum sempat upload sebelum ini:







Ini pula adalah tempahan membership card dari Melaka Planetarium:

Gambar tempahan button badge 4.4cm:

Gambar tempahan sticker glossy bulat saiz 5cm:

Gambar tempahan scallop tag saiz 5cm:


Jadi, jika anda berminat untuk membuat tempahan bagi perniagaan, majlis akikah, harijadi, tunang,kahwin dll, jom hubungi cik KC di talian whatsapp 0196686642.

p/s: jangan lupa ke entri promosi terkini kami di atas post ini ya ;)

Wednesday, 27 July 2016

Friday, 22 July 2016

Design Terkini & Selamat Hari Raya Aidilfitri

Selamat Hari Raya Aidilfitri diucapkan kepada semua pelanggan dan bakal pelanggan Kertas Cantik Creative Studio.

Di kesempatan ini, Puan KC ingin menyusun sepuluh jari memohon kemaafan sekiranya terdapat salah silap dan kekurangan dalam menyampaikan perkhidmatan kami kepada anda. Puan KC juga ingin memohon maaf sangat-sangat sebab kurang update di blog ini kerana sekarang kami lebih aktif di Instagram @kertascantikcreativestudio dan kerana kekangan masa akibat tempahan bertubi2 di bulan Ramadhan yang lalu (terima kasih kepada anda! :) )

Sempena bulan kemenangan ini, Puan KC juga telah menambah satu lagi design bertemakan floral yang sangat sweet khas untuk anda terutama ibu-ibu yang sedang mencari design PERCUMA sempena majlis aqiqah anak. Design ini juga sesuai bagi pasangan yang ingin berkahwin, terutamanya bakal isteri yang sangat suka tema floral & sweet gitu :)

Jadi, Puan KC memperkenalkan design PERCUMA pada bulan ini :


Untuk melihat dengan lebih jelas, sial ke page Katalog Design kami ya!

Jom!

Whatsapp Puan KC 0196686642 sekarang untuk membuat tempahan.

1000 pieces sticker glossy bulat 5cm atau 1000 pieces sticker glossy petak 9cm x 5.4cm hanya berharga RM160. Tambah Poslaju RM9. Jumlah keseluruhan hanya RM169 sahaja.

Jumpa di whatsapp okay! :)